ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011:
ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

20 χρόνια υποδούλωσης ακόμα στους ντόπιους και διεθνείς τοκογλύφους!!


Ξ Ε Σ Η Κ Ω Θ Ε Ι Τ Ε!!!!!

ΙΟΥΝΙΟΣ 2013:

ΤΡΟΪΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ :
Πραξηκοπηματικό κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφώνου!
Ηρθε η ώρα να τους σταματήσουμε.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!!


ΙΟΥΛΙΟΣ 2014:

Γενοκτονία εις βάρος των Παλαιστινίων απο το Ισραήλ!
Να συσταθεί 2η Νυρεμβέργη!


16 Φεβρουαρίου 2015:

ΟΧΙ στην δικτατορία της Ευρωζώνης!
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!




Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Έρχεται συμφωνία στο Μακεδονικό;



Η Αριστερά πρέπει να πάρει θέση στο θέμα του Μακεδονικού, όχι με βάση το αν θα κερδίσει κάποιους πόντους ο ΣΥΡΙΖΑ ή όχι ή αν το ΝΑΤΟ και η ΕΕ υποστηρίζουν μια λύση του προβλήματος. Πρέπει να πάρει θέση με βάση το αν μια λύση στο θέμα της ονομασίας είναι καλό για τους δυο λαούς και αν αποδυναμώνει τους εθνικιστές και στις δύο πλευρές. 

Αν υπάρξει ένας συμβιβασμός (του είδους «Νέα» ή «Άνω» Μακεδονία) όπως συζητιέται, η Αριστερά πρέπει να έχει μια θετική στάση γιατί αυτό βοηθάει και τους λαούς και την ίδια την Αριστερά. Αυτή είναι η ουσία και αυτό πρέπει να καθορίσει τη στάση της Αριστεράς.

Από εκεί και πέρα η εναντίωση της Αριστεράς στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ φυσικά και θα πρέπει να συνεχιστεί. Και θα πρέπει, σ’ ότι αφορά αυτό, η Αριστερά της χώρας μας να επιδιώξει να χτίσει γέφυρες με αντίστοιχες αριστερές και κινηματικές δυνάμεις στο βόρειο γείτονά μας, πράγμα που θα έπρεπε να είχε κάνει εδώ και καιρό. Με στόχο όχι μόνο την εναντίωση στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ αλλά την πάλη για το σοσιαλιστικό μετασχηματισμό στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων η οποία έχει υποφέρει τα πάνδεινα από εθνικισμούς και πολέμους σε όλη την ιστορική της πορεία.
http://net.xekinima.org/erxetai-sumfonia-sto-makedoniko/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου