ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011:
ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

20 χρόνια υποδούλωσης ακόμα στους ντόπιους και διεθνείς τοκογλύφους!!


Ξ Ε Σ Η Κ Ω Θ Ε Ι Τ Ε!!!!!

ΙΟΥΝΙΟΣ 2013:

ΤΡΟΪΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ :
Πραξηκοπηματικό κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφώνου!
Ηρθε η ώρα να τους σταματήσουμε.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!!


ΙΟΥΛΙΟΣ 2014:

Γενοκτονία εις βάρος των Παλαιστινίων απο το Ισραήλ!
Να συσταθεί 2η Νυρεμβέργη!


16 Φεβρουαρίου 2015:

ΟΧΙ στην δικτατορία της Ευρωζώνης!
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!




Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Μητροπολίτης Κορίνθου-Βραχάτι 1-0

Άλλη μια ήττα υπέστη η κοινωνία του Βραχατίου στην κόντρα που ξέσπασε, όταν προχθές, γιορτή της Αγ.Παρασκευής, πολιούχου του Βραχατίου, ο μητροπολίτης απαγόρευσε να γίνει το πανηγύρι του χωριού στην πλατεία της εκκλησίας της Αγ.Παρασκευής που τυχαίνει να είναι και η μοναδική πλατεία του χωριού.
Εκεί δηλαδή που τόσα χρόνια από τα παλιά αλλά και στα νεότερα, γιορτάζαμε και χορεύαμαι τιμώντας την Αγ.Παρασκευή ήρθε η ισοπεδωτική και φασιστική απόφαση του Διονυσίου να απαγορεύσει το πανηγύρι με το έτσι θέλω ως ιδιοκτήτης του χώρου της πλατείας.
Πλατεία υπ'οψιν που η τοπική κοινότητα παλιά αλλά και ο δήμος Βόχας μετά την συγχώνευση, είναι αυτή που βάζει τα χρήματα και την εξωραΐζει και την ανακαινίζει και όχι το παγκάρι της εκκλησίας η η μητρόπολη!!
Μόνον η τελευταία ανακαίνιση της πλατείας πριν από κάποια χρόνια επί του αειμνήστου Γ.  Τριανταφυλλου και δημάρχου Γαλάνη, κόστισε 30000 ευρώ! Όλα τα χρήματα από τον δήμο, δηλαδή των δημοτών δηλαδή και των Βραχατιωτων!
Όμως δυστυχώς οι αγαπητοί κατά τα άλλα συμπατριώτες δεν μπόρεσαν η δεν ήθελαν να ανταποκριθούν σε αυτόν τον αγώνα ενάντια στην άδικη απόφαση του μητροπολίτη και το μόνο που έκαναν ήταν η καταγγελία αυτής της απόφασης με την ανάρτηση ενός πανό στην άκρη της πλατείας!
Ο Σύλλογος Μ.Αλέξανδρος και το Τοπικό Συμβούλιο Βραχατίου έκαναν πίσω σε απόφαση που πήραμε το μεσημέρι πριν το πανηγύρι, να καταλάβουμε την πλατεία και να κάνουμε το πανηγύρι κόντρα στην απόφαση του Διονυσίου και το βράδυ τα παράτησαν!
Αυτήν την ήττα το Βραχατι θα την πληρώσει στο μέλλον όπως έχει πληρώσει και άλλα και πληρώνει ακόμα άλλες άδικες αποφάσεις η αναβολές αποφάσεων η μη λήψη αποφάσεων που αφορούν το χωριό και τα γενικότερα συμφέροντα της κοινωνίας του.
 Όπως π.χ την απαράδεκτη απόφαση να μην γίνει η μαρίνα Βραχατίου, έργο αναπτυξιακό και ολκής με  εγκεκριμένη μελέτη και ενταγμένο προϋπολογισμό στο υπουργείο, εξυπηρετώντας διάφορα  μικροκομματικά  και επιχειρηματικά συμφέροντα τόσο του Βραχατιου όσο και της γύρωθεν περιοχης του Κορινθιακού κόλπου η την συνεχόμενη μη εφαρμογή της απόφασης ολων των δημοτικών συμβουλίων, απο εποχής δημάρχου Γαλάνη εως και σήμερα, για την απαλοτρίωση της υπο εκκαθάριση ΕΤΠΑΚΟ Βραχατίου, υπερ του δήμου Βόχας προς οφελος  των κοινωνικών και πολιτιστικων αναγκων των δημοτών η τουλάχιστον την δεσμευση της με το Τοπικό Ρυμοτομικό Σχέδιο που εχω συνταξει προσωπικά και τους το εχω κάνει δωρο απο την εποχή πάλι Τριανατφυλλου-Γαλάνη!
Αγαπητοι "συμπατριώτες" τα αγαθα κόποις κτωνται! Χρειάζεται αγώνας για να σταματησεις την αδικία που σου χτυπάει την πόρτα της πλατείας σου! Ποσο μαλλον αγωνας για να ανατρεψεις την αδικια που χτυπάει την  χωρα σου!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου